KOTECH
CABLE & WIRELESS TELECOMMUNICATIONS STORE

KOTECH u themelua në vitin 2010 një ndër të vetmet kompani të shitjes me
(certified sales) me brendet botërore si (MikroTik, Ubiquiti, Cisco, Tp-Link, Tenda, Motorola)
me cilësi të veqantë për klient dhe besushmëri te plotë.
Deri më tani KOTECH ka poseduar në treg aparaturat më të avancuara teknologjike,
ne poashtu posedojmë më shume se 200 produktet tona me cilësi te shkallës së lartë.